SIKT 2020 – Program

Hvordan se sendingen?

  • Sendingen begynner kl 18:00 og kan sees her.
  • Fint om dere ikke deler link og passord videre, dette er en sending kun for de som er påmeldt til SIKT. (Passord tilsendt på mail).

Program

Del 1 — kl. 18:00

Sendingen begynner kl. 18:00

Ida og Tellef fra SIKT Alumni:

I første del av sendingen har Kronprinsen invitert to av dere fra SIKT Alumni: Ida Susanna Fattah og Tellef Raabe. Ida er ass. bydelsoverlege i Alna og har jobbet med Covid-19 siden starten av pandemien. Tellef skriver doktorgrad på Cambridge om hvordan medier påvirker samfunnet. De vil begge dele sine tanker om tiden vi er inne i, og om framtiden vi har foran oss.

Workshop — kl. 19:00

Det blir digitalt gruppearbeid ca. kl 19:00. Flott om middagsverten kan opprette et videomøte på Zoom, Google Hangout, Teams eller lignende. Dette oppfordrer vi dere til å organisere selv innad i gruppene – og å hjelpe hverandre med å lage et videomøte om det trengs.

I del 1 av sendingen vil dere alle få møte Amy Webb, grunnleggeren av The Future Today Institute og den foredragsholderen som fikk best vurderinger på SXSW nylig: amywebb.io
 
Webb ønsker å invitere dere alle med på en workshop som bygger på en forenklet metode for å predikere mulige framtidsscenarier. Dette skjer i pausen i sendingen, ca. kl 19:00. I gruppearbeidet vil dere bruke et dokument som du kan laste ned her.

Skjønner du ikke riktig alt i dokumentet? Ingen fare, vi kommer til å få en grundig gjennomgang av Amy selv når hun møter Kronprinsen til en samtale om framtiden. Vi gleder oss!

Del 2 — kl. 20:00

Del 2 av sendingen begynner ca. kl 20:00

I del 2 av sendingen, som begynner kl. 20, gleder vi oss om mulig enda mer til at selveste Hasan Minhaj kommer til SIKT – programlederen for The Patriot Act på Netflix og nylig kåret av TIME til en av verdens 100 mest innflytelsesrike personer. Minhaj skal gi oss sitt blikk på verden akkurat nå, samt slå av en prat med Else og Kronprinsen. Dette kan dere glede dere til!

Vi er også glade for å kunne fortelle at Emilie Nicolas kommer til Skaugum og vil avslutte SIKT med en liten konsert, bare for dere som deltar på SIKT 2020. Dette tror vi blir skikkelig fint!

Noe å tenke på:

Årets SIKT handler om, og er preget av, den spesielle tiden vi er i. Som en liten forberedelse til torsdag, foreslår vi at dere tenker over to spørsmål:

  • Hva er de tre viktigste tingene du har lært av tiden under pandemien? 
  • Hva mener du er de tre viktigste tingene vi bør ta med oss fremover?

(Obs. Vi tror Else planlegger å ringe en eller to av dere der hjemme i løpet av kvelden for å høre deres tanker!)