Anne-Marie Slaughter is the CEO of New America. She is also an international lawyer, foreign policy analyst and public commentator. A Professor Emerita at Princeton University and previously Director of Policy Planning for the U.S. State Department under President Barak Obama. She has written or edited eight books, including The Chessboard and the Web: Strategies of Connection in a Networked World (2017) and Unfinished Business: Women, Men, Work, Family (2015).
Ian Goldin is Professor at University of Oxford, founding Director of the Oxford Martin School, which became one of the world’s leading centers for interdisciplinary research. Previously World Bank Vice President as well as Chief Executive of the Development Bank of Southern Africa and Economic Advisor to President Nelson Mandela. Professor Goldin has published 21 books and led two BBC series
Alexandra Bech Gjørv er konsernsjef i SINTEF, Skandinavias største uavhengige forskningsinstitutt. Gjørv har en lang lederkarriere i Norsk Hydro og Equinor bak seg. Hun er styreleder i Hafslund-Eco og har tidligere hatt styreposisjoner i det franske Technip SA, samt de norske selskapene Eidsiva, Schibsted, NRK og Norske Skog. Gjørv er jurist og var partner i advokatfirmaet Hjort i fem år før hun kom til SINTEF. Hun ledet den den uavhengige 22. juli-kommisjonen som ble nedsatt av den norske Regjering.
Ramez Naam is the co-Chair of Energy & Environment at Singularity University where he lectures on exponential technology and disruptive energy technologies. Naam has also worked 13 years at Microsoft as a computer scientist, leading teams working on Outlook, Internet Explorer and AI amongst other things. He is also an inventor with more than 20 patents, many co-authored with Bill Gates, an investor in disruptive energy and mobility startups, and an advisor to numerous Fortune 100 companies on how they can adapt to a future zero-carbon world.
Ulrik Imtiaz Rolfsen er en norsk-pakistansk filmskaper som har skapt spillefilmer som Izzat og Den siste revejakta, og dramaserier for bl.a. NRK og BBC. Som dokumentarfilmskaper kjempet han og vant for kildevernet i forbindelse med produksjonen av Den norske islamisten, som senere fikk verdensdistribusjon. Ulrik pendler mye mellom Oslo og London, men liker seg aller best på hytta på Ål.
Einar Øverenget er professor i filosofi ved Høgskolen i Innlandet. Han har forelest ved flere norske og amerikanske universiteter, men har også jobbet mye med arbeidslivet – privat så vel som offentlig. Han har arbeidet med spørsmål knyttet til etikk, verdier og valg i en rekke norske og internasjonale selskaper. Han har skrevet flere bøker og er opptatt av å gjøre filosofien tilgjengelig og del av samfunnsdebatten.
Ella Marie Hætta Isaksen er en samisk artist og aktivist. Hun er vokalist i pop-bandet ISÁK, og vant NRKs Stjernekamp i 2018. I dag bruker Ella Marie sin plattform for å fremme kvinners og urfolks rettigheter, men hun har også jobbet lenge i miljøbevegelsen.
Abdirahman Diriye er 37 år og tobarnsfar fra Kampen i Oslo. Han har bodd i Norge siden høsten 1993, er utdannet dataingeniør fra Høgskolen i Oslo og jobber som integrasjonsutvikler hos Politiets IKT-tjenester. Han har 13 års erfaring innen utvikling, forvaltning og drift innen IT og har jobbet i flere store selskaper. Abdirahman ble valgt som leder i paraplyorganisasjonen Islamsk Råd Norge 30. mars 2019 for to år.
Anja Bakken Riise (1987) er leder av Framtiden i våre hender. Organisasjonen jobber for en mer rettferdig og bærekraftig verden, og har over 35.000 medlemmer, med 30 lokallag i hele landet. Anja har tidligere vært leder for Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond (SAIH), byrådssekretær for byråd for miljø og samferdsel i Oslo, og nestleder i FN-sambandet.
Faten Mahdi Al-Hussaini er samfunnsdebattant og medgrunnlegger av organisasjonen JustUnity, og hun har jobbet med forebygging av ekstremisme og radikalisering i fem år. Hun har også vært skuespiller på stykket Utafor ved Det Norske Teatret og vært programleder i NRK med seriene Faten tar valget og Faten tar praten. Hun er også bidragsyter i antologien Third Culture Kids – et prosjekt initiert av Aon Raza Naqv (Gyldendal).
Tomas Holmestad er en av Norges minst teknisk begavede sivilingeniører. Ledet det siste olympiske arrangementet på norsk jord, Ungdoms-OL 2016, med 3268 frivillige og over 200.000 tilskuere arrangert av, med og for ungdom. Han er tidligere konsulent i McKinsey, ledet forretningsutvikling i Circle K, vært adm.dir i Swix sport og er nå leder av NorEngros Johs Olsen.
Jon Ramvi er grunnleggeren av startupen Blockchangers. Ramvi er teknisk ekspert og foredragsholder på blockchain, bl.a. som gjesteforeleser ved NTNU. Han har bygget et av verdens største communites rundt teknologien med 3 000 medlemmer, og er tildelt «Topp 40 under 40» og tilnavnet «Gudfaren av norsk blockchain» av Kapital.
Filip Christensen (31 år) Oppvokst i Lørenskog, bor i Oslo. Grunnla som 15-åring filmproduksjonsselskapet Field Productions basert på en sterk lidenskap for film og ski. Filip har som produsent og regissør lansert 10 ski- og snowboardfilmer, der av kinosuksessene Supervention 1 og 2 som har blitt vist til et verdensomspennende publikum.
Promethevs er et firma som har som ambisjon å utvikle ledere som er reflekterte, perspektivsterke og kloke. I deres arbeid med ledergrupper og organisasjoner jobber de med å styrke ledere i å lede for noe større enn kun sitt eget karriereløp. Ledere må skape mening for fellesskapet, og de må starte med seg selv. Promethevs består av Kjetil Eikeset, Trond Kjærstad, Mariann Crantz og Frank Jørstad. Alle fire vil delta på SIKT og sammen lede en tredelt workshop om verdier og verdiskaping.
Kjetil Eikeset er en norsk sakprosaforfatter, psykolog, filosof og økonom. Han er fagansvarlig på Executive Master of Management ved BI Norwegian Business School. Eikeset har hatt ansvar for lederutvikling i Orkla Borregaard, og vært organisasjonsjef i Coca-Cola. Jobber idag i Promethevs AS.
Else Kåss Furuseth er en av Norges mest profilerte komikere. Hun står blant annet bak monologforestillingene Kondolerer og Gratulerer, og har vunnet flere priser for disse. I 2018 ble Else Kåss Furuseth kåret til Årets navn i VG, for det viktige arbeidet hun gjør ved å være åpen om og sette fokus på psykisk helse.